image

OROFLUIDO ASIA

A ZEN SZÉPSÉG RITUÁLÉÚJ

RENDKÍVÜLI RUGALMASSÁG ÉS LÁGYSÁG

HÁROM ÉRTÉKES ÖSSZETEVŐ

Az Orofluido újra felfedező útra indult, hogy gondosan kiválassza és Ázsiából elhozza számunkra a tökéletes szépség esszenciáját.TSUBAKI OLAJ ÁZSIA KINCSE

image

Tsubaki (Camellia) olajat a Camellia Japonica magjából nyerik, ami Dél-Japánban növekszik. A japán kultúrában évszázadok óta kedvelik, és úgy tekintenek rá mint a tökéletes szépség egyik nélkülözhetetlen elemére. Ez az olaj öregedésgátló, és hidratáló tulajdonságával együttesen építi vissza a haj elvesztett rugalmasságát. A haj sima, könnyen kezelhető és ragyogóan fényes lesz.

BAMBUSZ KIVONAT

image

Kivételes erő és rugalmasság A bambusz Dél-Ázsiában őshonos és az egyik leggyorsabban növő növény a világon. Hihetetlen erejét és rugalmasságát a rendkívül nagy mennyiségű természetes szilícium tartalmának köszönheti. A bambusz kivonat táplálja és növeli a haj ellenálló képességét, valamint megvédi azt a külső káros hatásoktól.

RIZS OLAJ

image

Táplálás és simítás Rizs olajat a barna rizs héjából nyerik, ami vékony, de rendkívül kemény külső réteggel védi a gabonát. Ez adja a haj és a bőr természetes szépségét. Antioxidánsokban, esszenciális zsírsavakban, E és B vitaminban gazdag. A rizsolaj segít megelőzni a haj töredezettségét, erősíti és táplálja a hajat, miközben növeli annak fényét.

OROFLUIDO ASIA™


SZÉPSÉG TITKOK ÁZSIÁBÓL A KELETI SZÉPSÉGRITUÁLÉK REJTÉLYE

Az OROFLUIDO küldetése, hogy felfedezze az ősi szépség titkát, melynek alapját a régi hagyományok és a természetes összetevők biztosítják.

Az Orofluido újra felfedező útra indult, hogy gondosan kiválassza és Ázsiából elhozza számunkra a tökéletes szépség esszenciáját.

EGYEDÜLÁLLÓ, ÚJ RITUÁLÉ, MELY VISSZAADJA A HAJ RAGYOGÁSÁT

A termékcsalád minden tagja tökéletes harmóniában egyesíti a tsubaki (kaméliavirág) olaj legendás lágyságát, a bambusz rendkívüli szilárdságát és rugalmasságát, valamint a rizsolaj kiemelkedő tápláló tulajdonágait.

Az Orofluido Asia kifejezetten a száraz, durva tapintású, töredezésre és göndörödésre hajlamos hajjal rendelkező hölgyek számára került kifejlesztésre.

EGY CSÁBÍTÓ ILLAT - GYÜMÖLCSÖK ÉS VIRÁGOK LENYŰGÖZŐ ILLATA

Egy csábító illat, ami egybeolvasztja a virágzó kamélia illatát egy csipetnyi édes gyümölccsel, és pompás érzéki fuvallatként ölel körül minket.A LENYŰGÖZŐEN SZIKRÁZÓ, BÁRSONYOS TAPINTÁSÚ HAJÉRT


ZEN CONTROL SAMPON

image

Gazdag összetételének köszönhetően a hajtőtől a hajvégekig ápolja a hajat, csillogóan fényessé varázsolva azt. Krémes habja azonnal lágy tapintást kölcsönöz a hajnak, miközben kifejti göndörödés-gátló hatását és a hajat könnyen kezelhetővé teszi.

Könnyen kiöblíthető.

Kiszerelés: 200ml / 1000ml

ZEN CONTROL KONDICIONÁLÓ

image

Gyakori használatra kifejlesztett hajkondicionáló, mely megakadályozza a haj szálkásodását és kiemeli a haj fényét.

Hidratáló összetevőket tartalmaz, mely a sérült, töredezett hajat újjáépíti és kisimítja a kutikulát.

Kondicionáló hatásának köszönhetően a haj lággyá, simává és rugalmassá válik, és egyben könnyebben kezelhető, kifésülhető és formázható lesz.

Kiszerelés: 200ml / 1000ml

ZEN CONTROL MASZK

image

Egy aromás, gazdag összetételű hajápoló krém, mely intenzív kondicionáltságot és ragyogó fényt ad a hajnak.

A szöszösödést, göndörödést megakadályozza, a hajat rugalmassá, könnyen kezelhetővé varázsolja. Intenzív mentőakció minden roncsolt, újjáépítést igénylő hajtípus számára.

Összetett búza aminosavakat tartalmaz, mely mélyen táplálja a hajat, továbbá keratin fehérje tartalma a haj felületén fejti ki ápoló hatását.

Kiszerelés: 250ml / 500ml

ZEN CONTROL ELIXIR

image

Rugalmasságot, lágyságot és extra fényt ad a hajnak. Gátolja a haj szöszösödését. Az ultrakönnyű kondicionáló összetevők azonnal kisimítják a haj felületét, és a kutikulát olyan filmréteggel vonják be, mely a fény visszaverődését elősegítve jelentősen növeli annak csillogását, ragyogását.

Párataszító pajzsot képez a hajon meggátolva a haj göndörödését, rugalmasságot és könnyű kezelhetőséget biztosítva a hajnak anélkül, hogy elnehezítené azt. UV szűrőt tartalmaz, így védelmet biztosít a nap káros hatásai ellen.

Minden göndörödésre, szöszösödésre hajlamos és kifejezetten nehezen kezelhető haj számára ajánlott hajban maradó ápoló elixír, legyen szó egyenes, hullámos vagy göndör hajról.

Kiszerelés: 50ml

A legtökéletesebb eredmény elérése érdekében kombinálva használja az Orofluido Asia termékcsalád hajápoló termékeit.