image

MASZK

Kiöblítendő szépség kezelés minden hajtípusra, intenzív hidratáló és hajszerkezet-helyreállító hatással.

Kationos összetevői révén csökkenti a száraz, sérült, igénybevett haj elektrosztatikusságát, így a haj újra visszanyeri természetes szépségét, valódi luxussal borítja be haját.

Könnyed, selymes textúrájával, kellemes – vaníliával fűszerezett – borostyán illatával azonnal elbűvöl és egy egzotikus, keleti illatvilágba kalauzol bennünket.

Szépség rituálé: oszlassa el egyenletesen a hajon, hagyja hatni 3-5 percen át, majd alaposan öblítse le. Használjuk hetente 2-3 alkalommal a tökéletes eredmény elérése érdekében.

TIPP: pár csepp Orofluido Elixírt tegyünk a maszkhoz, így fokozhatjuk a hidratáló és hajszerkezet javító hatást.

EXTRA TIPP: Az intenzívebb hatás elérése érdekében alkalmazhatjuk melegpakolásként is. Szalonkezelés keretén belül vigye fel a Maszk és Elixír keverékét a nedves hajra, majd külső hőhatás alkalmazásával (fodrászbúra vagy klimazon) 10 percen át hagyja hatni. Ezt követően, a kutikula lezárása érdekében, Orofluido kondicionálót masszírozzon a hajba, majd alaposan öblítse le.

Otthoni használat során a keveréket 10 másodpercen át melegítse mikrohullámú sütőben és melegen vigye fel a hajra, zuhanysapka alatt hagyja hatni 10 percen át biztosítva a hatóanyagok tökéletes beépülését, majd masszírozza hajába az Orofluido kondicionálót és alaposan öblítse le.

Kiszerelés: 250ml
Kiszerelés: 500ml

image