image

Üdvözlünk a Style Masters világában.

Style Masters, mint a fodrászok támogatója.

A Revlon Professional márkának – mely a professzionális hajápoló termékek piacának meghatározó szereplője – üzenete van: fodrásznak lenni egyet jelent azzal, hogy művész vagy. Büszkeség, mely abból a tudásból, szakértelemből fakad, hogy a fodrász a styling segítségével minden egyes ember belső értékét, érzésvilágát kifejezésre juttatja.

A Style Masters azzal a céllal született meg, hogy megtestesítse mindazt a professzionális tudást, szakértelmet, melyet a fodrászok joggal megérdemelnek. A cél az, hogy mindezt megosszuk a hozzánk csatlakozó legjobb fodrászokkal, akik ezáltal értékeink legfőbb képviselőivé válnak.

image

Fodrászok aktív közreműködésével született meg a Style Masters, a Revlon Professional új styling és finish termékcsaládja: a "fodrászok által fodrászoknak" mottó jegyében, mely hátterében a Revlon Professional szakértelmének garanciája áll. A Style Masters termékekkel olyan eszközöket adunk a fodrászok kezébe, mellyel kifejezhetik és egyben fejleszthetik kreatív tehetségüket. A Style Masters Team is ezt tette egy példa nélküli alkotó munka keretén belül; a professzionalizmus, a tehetség és a büszkeség eszményképei tükröződnek vissza a fotókon.

image

Ezúton szeretnénk átnyújtani a Revlon Professional üzenetét, mely szerint fodrásznak lenni egyet jelent azzal, hogy a haj művésze vagy.

image